Keukenhof Boottrip opnieuw succesvol in 2012

Voor het vijfde jaar in successie hebben weer veel gasten van Keukenhof, een unieke fluistervaart gemaakt tussen de bloeiende bollenvelden. Bekijk hieronder de clip.

James Last op Keukenhof

Om zijn afscheidstour 'Mit 80 Jahren um die Welt' internationaal te promoten, haalde ESS de wereldberoemde orkestleider naar Keukenhof. De walk of fame werd door James Last onthuld in het bijzijn van vele- fans en media. Bekijk hieronder de clip.

Een Duits 'voorproefje' op 2011

Op 27 april jl. heeft de Duitse tv-zender MDR een voorproefje gegeven op het themajaar op Keukenhof in 2011, 'Duitsland'. De internationale bloemententoonstelling heeft Duitsland als centraal thema gekozen voor het volgende jaar. Dat is niet alleen een hommage aan de belangrijkste exportmarkt voor bollen en bloemen, maar tevens aan de meer dan honderdduizend bezoekers jaarlijks uit dit land. Tijdens de uitzending werd uitvoerig stil gestaan, bij het fluistervaren op Keukenhof. Bekijk hieronder de clip.

'Tussen Koe & Kunst' op Amerikaanse TV

Tijdens 'Tussen Koe & Kunst 2009' in Warmond zijn er filmopnamen gemaakt, voor een documentaire voor de Amerikaanse TV. De documentaire is inmiddels al door een aantal Amerikaanse TV stations uitgezonden. Dit unieke jaarlijks terugkerende evenement in Warmond waarin de koe centraal staat, werd geopend door Minister Verburg van LNV. In 2010 wordt 'Tussen Koe & Kunst' voor de achtste maal gehouden, in het weekend van 24 en 25 april. Bekijk hieronder de clip.

Keukenhof Boottrip op Japanse TV

Een televisieploeg van het Japanse TV station NTV AX-ON maakte in het voorjaar televisieopnamen voor een serie over Nederland met als titel "Langs het Water in Nederland". Kortgeleden werd het laatste deel van dit populaire toeristische programma in Japan uitgezonden, met daarin het fluistervaren op Keukenhof. Naar dit toeristische programma kijken wekelijks meer dan 25 miljoen Japanners. Bekijk hieronder de clip.

Stel je een doel en laat je door niets van de wijs brengen

Onze tafelgenoot tijdens deze korte lunch is John van der Veen, directeur van Event Sport Services in Warmond. Veertien jaar geleden verhuisde het pr-bedrijf waarvoor hij werkte als specialist voor de organisatie van sportevenementen naar Brussel. De beide zoons waren toen 7 en 8 jaar jong.
Bekijk het artikel

Uit: ONDERNEMERS ACTIEF

Fluisterend door de bollenvelden

Toen John van Veen twee jaar geleden - na jaren - weer eens op Keukenhof kwam en bij de molen uitkeek over de velden en het water, dacht hij: hier moeten we iets mee gaan doen. Krap een jaar later voeren de eerste fluisterboten van Keukenhof Boottrip door de bloeiende bollenvelden. 'Mensen vinden het gewéldig.'
Bekijk het artikel

Uit: BLOEMBOLLENVISIE